Τρίτη 26 Ιουνίου 2012


Ηράκλειο, 25/06/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Θέμα: Συνεχίζονται οι δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.


Την Κυριακή που μας πέρασε μέλη, γονείς, προσωπικό και εθελοντές της Ανοιχτής Δομής Υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στην περιοχή του Καράβολα όπου σε κλίμα ιδιαίτερα ευχάριστο, ευδιάθετο και αλληλέγγυο καθάρισαν και φρόντισαν τον περιβάλλοντα χώρο και την παραλία ενώ παράλληλα δόθηκε χρώμα στην περιοχή με τη δημιουργία graffiti που συμβολίζει την «κρίση» με μια ρωγμή, δίνοντας το μήνυμα ότι μέσα απ’αυτή μπορεί να γεννηθεί κάτι όμορφο και αισιόδοξο, όταν το θελήσουμε και αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητές μας.

Ακολούθησε ενημέρωση στα café του Talos Plaza ενώ οι δράσεις συνεχίστηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer με ενημέρωση και τουρνουά ποδοσφαίρου. Στη διεξαγωγή του τουρνουά συμμετείχε η Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, της Αστυνομίας και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό ανταλλάχτηκαν συμβολικά δώρα μεταξύ των ομάδων.

Με την ευκαιρία μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θέλουν να ευχαριστήσουν την Ομάδα της Αστυνομίας και του Δικηγορικού Συλλόγου για τη συμμετοχή τους, τη Δ/νση του Lido Soccer για την παραχώρηση του γηπέδου. Επίσης ευχαριστούν τη Ζωγράφο, Τζένη Μπακαλούμα που για άλλη μια φορά στηρίζει αφιλοκερδώς τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

z

Σήμερα, ενημερώσεις πραγματοποιούνται όλη μέρα στις κεντρικές πλατείες της Σητείας και τις Ιεράπετρας από μέλη και εθελοντές του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου ενώ το βράδυ στις 21:00 στην Αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση «Μια φορά και δυο παιδιά»  από την Ομάδα Θεάτρου των μελών της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων με τη συνεργασία του ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου.

z

Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο Τρίτη 26 Ιουνίου – Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών με ενημερωτική ποδηλατοδρομία στο Ηράκλειο, με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 το πρωί. Το απόγευμα  18:00-21:00 στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση τροφίμων & χρημάτων για τη διάθεσή τους σε κοινωνικά παντοπωλεία και στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου αντίστοιχα. Παράλληλα θα διατίθενται δωρεάν αρωματικά φυτά και λουλούδια στους πολίτες από μέλη και προσωπικό.




Θα ακολουθήσει στις 20:30 μουσικοχορευτική βραδιά στο ΤALOS PLAZA από τη Μονάδα Εφήβων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συμμετοχή του χορευτικού συλλόγου ΤΑΝΓΚΟΝΕΟΝ και του νεανικού συγκροτήματος OBSESSION.

Στην Λίμνη Αγίου Νικολάου από νωρίς το πρωί θα υπάρχει ενημερωτικό περίπτερο. Το βράδυ στις 21:30 στην Πλαζ του ΕΟΤ στον Άγιο Νικόλαο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Γιάννη Χαρούλη και το συγκρότημα ΠΕΡΑ ΜΠΑΝΤΑ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για τη διάθεσή τους στην Παιδόπολη Νεάπολης.

Ηράκλειο, 21/06/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Θέμα: Στην κρίση είμαστε όλοι μαζί … στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη !


Πλήθος κόσμου παρακολούθησε χθες βράδυ τη θεατρική παράσταση «Ένα καλοκαίρι σ’εκείνο το πλατάνι» στο Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» από τη θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, σηματοδοτώντας την έναρξη των εκδηλώσεων του προγράμματος για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

Μέσα στη δύσκολη συγκυρία που βρισκόμαστε, όπου συνάνθρωποί μας βρίσκονται στο δρόμο, στο περιθώριο, στη φυλακή, οικογένειες σε αδιέξοδο και η κοινωνία μας σε κρίση, είμαστε όλοι μαζί και μόνο με την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μπορούμε να την ξεπεράσουμε. Αυτό απέδειξαν εμπράκτως συνάνθρωποί μας, χθες βράδυ, προσφέροντας τρόφιμα αντί εισιτηρίου και χρήματα, τα οποία θα διατεθούν σε κοινωνικά παντοπωλεία με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου αντίστοιχα.

z

Η συνέχεια του προγράμματος των εκδηλώσεων σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι:

Η εκστρατεία ενημέρωσης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα εξαρτήσεων, τις απογευματινές ώρες στα Café του Talos Plaza.

Την Κυριακή το πρωί 09:00-13:00 μέλη, εθελοντές και προσωπικό θα βρίσκονται στον Καράβολα στην παραλιακή, για να καθαρίσουν και να φροντίσουν το χώρο δημιουργώντας παράλληλα ένα graffiti με την υποστήριξη της Ζωγράφου Τζένης Μπακαλούμα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας 18:00-20:00, η Ομάδα Ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου, στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer με τη συμμετοχή του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου και την Ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.    

Στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα 25/6 στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης (Αγίου Φραγκίσκου – παλιά πόλη), θα δοθεί θεατρική παράσταση με τίτλο «Μια φορά και δυο παιδιά» από τη θεατρική Ομάδα γονέων της Μονάδας Συμβουλευτικής Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου.  

Στις κεντρικές πλατείες Σητείας και Ιεράπετρας, τη Δευτέρα 25/6 μέλη, εθελοντές και προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού Λασιθίου θα πραγματοποιήσουν ενημέρωση με διανομή ενημερωτικού υλικού. 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012


Ηράκλειο, 19/06/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 


Θέμα: «Ένα καλοκαίρι σ’ εκείνο το πλατάνι» - Παράσταση από τη θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.


Με μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μελίνας Χριστοδουλάκη «Ένα καλοκαίρι σ’ εκείνο το πλατάνι» και σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Φλουρή, η θεατρική ομάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εκδηλώσεων του προγράμματος για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών.

Στο κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο Ηράκλειο, αύριο Τετάρτη 20/6/2012 στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν το έργο μικροί και μεγάλοι.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ρύζι, μακαρόνια, όσπρια κ.α.) ή χρηματικό ποσό προκειμένου να διατεθούν σε κοινωνικά παντοπωλεία με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου, αντίστοιχα.

Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη ….

Λίγα λόγια για το έργο:

Υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που αρνούνται να υπακούσουν αβασάνιστα στις επιταγές της κοινωνίας, που αναρωτιούνται, που δυσφορούν με τις συνήθειες της, που αμφισβητούν. Υπάρχουν ανάμεσα μας κάποιοι που ονειρεύονται, που τολμούν.

Ο Άκης είναι ένα μικρό έφηβο μυρμήγκι, αθώο ακόμα, ονειροπαρμένο και ανήσυχο σαν κάθε έφηβο και λαχταρά να γυρίσει τον κόσμο. Γίνεται φίλος με ένα τζίτζικα το Χάρη, καλοσυνάτο, σοφό και φύσει ελεύθερο που καταλήγει να γίνει ο μέντοράς του.

Ο Άκης είναι ο αμφισβητίας που υπήρξε κάποτε μες στον καθένα και που ίσως ακόμα εξακολουθεί να κρύβεται και να στοιχειώνει κάποιες καρδιές.

Πόσο περιπετειώδεις θα είναι οι βόλτες του μες το τεράστιο δάσος μέχρι να ανακαλύψει τ' όνειρό του; Και μετά; Θα το ακολουθήσει τελικά; Θα το κυνηγήσει; Πόσο δύσκολο, ίσως και τρομερό μπορεί να είναι; 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012



Ηράκλειο, 18/06/2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 


Θέμα: Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε Κρήτη & Κύπρο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου).


Ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης διοργανώνει και φέτος το ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου). Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 20/06/12 και θα κορυφωθούν στις 27/06/2012.

Με κεντρικό μήνυμα και φέτος, «Όλοι μαζί μπορούμε. Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη» η εκστρατεία ενημέρωσης έχει στόχο να αναδείξει τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων, να στηρίξει εκείνους που στην περίοδο της κρίσης είναι πιο αδύναμοι, εγκλωβισμένοι στον κόσμο των  εξαρτήσεων, στη φυλακή, στο δρόμο, στο περιθώριο.

Συναυλίες, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, ενέργειες ενημέρωσης από πόρτα σε πόρτα και παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους θα σηματοδοτήσουν τις εκδηλώσεις του θεραπευτικού προγράμματος  ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε μεγάλες πόλεις του νησιού μας.

Φέτος το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα στείλει το μήνυμά του και στην Κύπρο στις 25/06/2012 με θεατρική παράσταση στο Προεδρικό Μέγαρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Λευκωσία, μετά από πρόσκληση του Παγκήπριου Αντιναρκωτικού Συνδέσμου.

Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε μια «Κρήτη χωρίς εξαρτήσεις».

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να εκφράσουν και να στηρίξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα προβλήματα σίτισης και υγειονομικής περίθαλψης των συνανθρώπων μας, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα (γάλα, μακαρόνια, ρύζι, όσπρια κ.α.) για τη διάθεσή τους σε κοινωνικά παντοπωλεία με τη συνεργασία των Δήμων ή κάποιο χρηματικό ποσό για τη στήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου κ.α.


Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανά Νομό έχει ως εξής:

 ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Ημερομηνία
Ώρα
Τοποθεσία
Περιγραφή εκδήλωσης
Με τη συνεργασία
20/6/2012
21:00
Ηράκλειο - Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις"
Θεατρική Παράσταση: "Ένα καλοκαίρι σ΄εκείνο το πλατάνι" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μελίνας Χριστοδουλάκη


23-24/06/2012

απογευματινές ώρες

TALOS PLAZA παραλιακή λεωφόρος Ηρακλείου


Ενημέρωση - ευαισθητοποίηση στα Café


24/6/2012
09:00- 13:00
Καράβολα - Ηράκλειο
Καθαρισμός και φροντίδα περιοχής Καράβολα – Δημιουργία Graffiti

18:00 - 20:00
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Lido Soccer - Ηράκλειο
Τουρνουά ποδοσφαίρου
Δικηγορικός Σύλλογος και   Αστυνομία
26/6/2012
10.00-21.00
TALOS PLAZA
Ενημερωτικό περίπτερο


Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου

Ενημερωτικό περίπτερο με παράλληλη φροντίδα και καλλωπισμό της Πλατείας

Δήμος Ηρακλείου & Σύλλογος Οικογένειας



11:00


Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου
Ποδηλατοπορεία ενημέρωσης στην πόλη του Ηρακλείου με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας. Πέρασμα από συνοικίες του Ηρακλείου με διανομή ενημερωτικού υλικού (Μασταμπάς, Θέρισος, Δειλινά, Καμίνια, Αγία Τριάδα κέντρο)


18.00-21.00

Πλατεία Ελευθερίας Ηρακλείου

Συγκέντρωση τροφίμων & χρημάτων για τη διάθεση σε κοινωνικά παντοπωλεία και στο κοινωνικό ιατρείο Ηρακλείου αντίστοιχα. Παράλληλα θα διατίθενται δωρεάν αρωματικά φυτά και λουλούδια στους πολίτες από μέλη και προσωπικό.


Σύλλογος Οικογένειας, Δήμος Ηρακλείου, Κοινωνικό Ιατρείο Ηρακλείου

20:30

TALOS PLAZA

Χορευτικό δρώμενο με το Χορευτικό Σύλλογο "Ταγκονέον"

21:00
TALOS PLAZA
Συναυλία με το συγκρότημα "OBSESSION"


27/6/2012

12.00-14.00

Συμβουλευτικό Κέντρο Ηρακλείου στην Οδό Σμπώκου 6, Ηράκλειο

Συνάντηση δικτύωσης φορέων που ασχολούνται με την Ψυχική Υγεία







ΧΑΝΙΑ


Ημερομηνία
Ώρα
Τοποθεσία
Περιγραφή εκδήλωσης
Με τη συνεργασία
22/6/2012
12:00
Χανιά -Μ.Υ. ΟΚΑΝΑ Χανίων (Βοηθητική Οδός Σούδας 27)
Συνέντευξη Τύπου για παρουσίαση των δράσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα με τη συμμετοχή  των Εμπλεκόμενων Φορέων 
ΟΚΑΝΑ,ΚΕΘΕΑ,ΕΣΥΝ,Κέντρο Πρόληψης, Αγωγή Υγείας Β'/θμιας Εκπαίδευσης


24/6/2012


20:45


Χανιά-Δημοτικός Κινηματογράφος στον Κήπο


Παρουσίαση από τον κριτικό κινηματογράφου κ.Κωνσταντινίδη και Προβολή ταινίας "Requiem για ένα όνειρο"  και 'Εκθεση μαθητών


Εθελοντές ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ -Δήμος Χανίων, Εταιρία ODEON, Αγωγή Υγείας Β'/θμιας Εκπαίδευσης, ΟΚΑΝΑ, ΕΣΥΝ, Κέντρο Πρόληψης
25-26/6/2012
10:00-13:30
Χανιά - Δημοτική Αγορά
Ενημερωτικό περίπτερο
Ομάδα Εθελοντών ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ



26/6/2012

19.00-20.00
Λιμάνι Σούδας Χανίων
Ποδηλατοδρομία με αφετηρία το Λιμάνι της Σούδας και κατάληξη Θέατρο Βλησίδη
Κέντρο Πρόληψης- Περιφέρεια- Δήμος Χανίων- ΕΣΥΝ-Αγωγή Υγείας Β'/θμιας Εκπαίδευσης-Τοπικοί Ποδηλατικοί Σύλλογοι
20.00-22.00



Χανιά-Θέατρο Βλησίδη

Bazaar από την Ομάδα χειροτεχνίας Γονέων
Δήμος Χανίων
20.30-21.00
Θεατρική παράσταση "Μια φορά και δυο παιδιά"  από τη Θεατρική Ομάδα Γονέων
Δήμος Χανίων
21.00-22.00
Συναυλία με το συγκρότημα έντεχνης μουσικής "ΝΟΣΤΩΔΙΑ"
Δήμος Χανίων



ΡΕΘΥΜΝΟ

Ημερομηνία
Τοποθεσία
Περιγραφή εκδήλωσης
Με τη συνεργασία
25/6/2012 21:00
Αίθουσα Περιηγητικής Λέσχης (Αγίου Φραγκίσκου - παλιά πόλη)
Ενημέρωση και Θεατρική παράσταση με τίτλο "Μια φορά και δυό παιδιά"
Με τη συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου & του ΟΚΑΝΑ Ρεθύμνου









ΛΑΣΙΘΙ

Ημερομηνία
Ώρα
Τοποθεσία
Περιγραφή εκδήλωσης
Με τη συνεργασία


25/6/2012


10:00 - 21:00

Ιεράπετρα –
Κεντρική Πλατεία
Ενημερωτικό περίπτερο
Ομάδα Εθελοντών
Σητεία –
Κεντρική Πλατεία
Ενημερωτικό περίπτερο
Ομάδα Εθελοντών


26/6/2012

10:00 - 21:00
Λίμνη Αγίου Νικολάου
Ενημερωτικό περίπτερο
Ομάδα Εθελοντών
21:30 - 24:00
Άγιος Νικόλαος - Δημοτική Πλαζ ΕΟΤ
Συναυλία με τον Ι.Χαρούλη & το συγκρότημα "Πέρα Μπάντα"
Δήμος Αγίου Νικολάου


ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

Ημερομηνία
Τοποθεσία
Περιγραφή εκδήλωσης
Με τη συνεργασία
25/6/2012
20:30–22:00
Προεδρικό Μέγαρο Κυπριακής Δημοκρατίας - Λευκωσία
Θεατρική Παράσταση: "Ένα καλοκαίρι σ' εκείνο το πλατάνι" βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Μελίνας Χριστοδουλάκη
Παγκύπριος Αντιναρκωτικός Σύνδεσμος



Σας περιμένουμε όλους, γιατί όλοι μαζί μπορούμε !!!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

To video αυτό είναι η τελευταία δημοσιογραφική δουλειά (τον Αύγουστο του 2007) του Αργύρη Ντινόπουλου πριν εκλεγεί βουλευτής. Τότε ο Αργύρης Ντινόπουλος έζησε τέσσερις ημέρες μαζί με τα μέλη της θεραπευτικής κοινότητας Νόστος (του ΚΕΘΕΑ) στην Σκαφιδιά της Ηλείας. Κατέγραψε -με την απόλυτη δική τους συναίνεση- τον αγώνα που κάνουν για την απεξάρτηση από τα ναρκωτικά. Το Ντοκυμαντέρ με τίτλο " Ο δρόμος της επιστροφής" προβλήθηκε από την ΝΕΤ το 2008.

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012


Ηράκλειο, 07/06/2012


 
Θέμα: “Για μια ζωή χωρίς ουσίες και εξαρτήσεις”.

Ιδιαίτερες στιγμές χαράς και συγκίνησης έζησαν χθες βράδυ στο κατάμεστο κηποθέατρο «Μάνος Χατζηδάκις» μέλη, γονείς, φίλοι, εθελοντές και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ κατά τη διάρκεια της οικογενειακής γιορτής των Ολοκληρώσεων του προγράμματος.

21 συνάνθρωποί μας που πέρασαν από τον εφιάλτη της εξάρτησης, ολοκλήρωσαν την θεραπευτική τους πορεία και συνεχίζουν το ταξίδι της αυτογνωσίας και της προσωπικής ολοκλήρωσης μέσα στη δύσκολη συγκυρία της εποχής μας.

Με περισσότερη αυτογνωσία και δύναμη ανοίγουν τα πανιά τους για νέα ταξίδια …

Η προσπάθεια των μελών του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και των οικογενειών τους οι οποίοι βίωσαν την καθοδική πορεία της εξάρτησης και βρήκαν τη δύναμη να αναγεννηθούν και να την αναστρέψουν, δίνει δύναμη σε όσους παραμένουν στο σκοτάδι των εξαρτήσεων αλλά και στον καθένα από μας ότι, μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τις αδυναμίες μας διεκδικώντας το μέλλον που μας αξίζει. Προϋπόθεση η προσωπική βούληση για ζωή και η αλληλεγγύη στις δύσκολες στιγμές.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν οικογένειες απ΄όλη την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κάλυμνο, που τα τελευταία χρόνια στηρίζονται από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Επίσης παρόν ήταν και ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, κος Αεράκης ο οποίος εξέφρασε τη διαρκή βούληση του Δήμου να στηρίξει το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την απεξάρτηση, ενώ εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να συμμετάσχει ως εθελοντής στις δράσεις του προγράμματος.
                                                             


                                                                 ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ
θεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Διονυσίου 1 & Σεφέρη, 71601 Ν.Αλικαρνασσός, Ηράκλειο Τ 2810 331001-2, 2810 334240 F 2810 342562
Αριθμός Λογαριασμών Δωρεών Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 204/296007-92